Inloggen Mijncalculations
 
Vacatures Route

homeDienstenMijn CalculationsReferentiesOrganisatieNieuwsContact
» Anthonie van Zwienen
» Peter Duurkoop
» Leon Schipper
» Johnny Wever
» Rens Floris
» Deborah de Lange
» Mervin HannappelJong, dynamisch, flexibel, oplossingsgericht. Zomaar een paar woorden die onze organisatie kenmerken. Met een klein professioneel team bedienen we onze klanten optimaal. Korte lijnen, no-nonsens en persoonlijk contact is hoe wij met onze klanten en leveranciers samenwerken.

Anthonie van Zwienen
Directeur
avanzwienen@calculations.nl

Anthonie is registeraccountant en per 1 juni 2018 als directeur verbonden aan Calculations. Hij heeft hiervoor bij diverse accountantskantoren voor veel verschillende soorten relaties gewerkt als senior manager / director in zowel de audit- als de samenstelpraktijk. Anthonie heeft brede ervaring op alle terreinen die u als ondernemer in de praktijk tegenkomt. Graag adviseert hij u hierover. Anthonie is bereikbaar op 06 40 39 48 14 of via avanzwienen@calculations.nl


Peter Duurkoop
Senior-relatiebeheerder
pduurkoop@calculations.nl

Na 28 jaar werkervaring te hebben opgedaan bij Deloitte Accountants B.V. te Den Haag en een jaar bij Stolk & Partners Accountants & Belastingadviseurs B.V. te Naaldwijk is Peter sinds september 2008 werkzaam als (senior) relatiebeheerder bij Calculations.


lijn

Léon Schipper
Senior-assistent relatiebeheerder
lschipper@calculations.nl

Léon is sinds maart 2009 in dienst bij Calculations. Hij studeert voor het diploma SPD Bedrijfsadministratie (Specialisatie Controlling) en is in de afrondende fase van de opleiding. Bij Calculations is Léon doorgegroeid tot senior assistent relatiebeheerder en houdt zich bezig met de digitale ontwikkelingen binnen ons vakgebied, waaronder Exact Online.


lijn

Johnny Wever
Senior-assistent relatiebeheerder
jwever@calculations.nl

Johnny is sinds maart 2013 in dienst bij Calculations. De afgelopen acht jaar is hij als intern accountant werkzaam geweest bij een uitgeverij in het noorden van het land en daarvoor heeft Johnny ruim zeven jaar werkervaring opgedaan bij twee verschillende accountantskantoren op de samenstelpraktijk.

Rens Floris
Relatiebeheerder
rfloris@calculations.nl 


Rens is vanaf 1 juli 2016 werkzaam bij Calculations als Relatiebeheerder op fulltime basis. Rens heeft de opleiding SPD afgerond. Hij heeft vanaf aanvang bij Calculations reeds 27 jaar werkervaring in de accountancy en heeft daarnaast nog een jaar gewerkt als administrateur bij een multinational. Bij zijn vorige werkgever was hij 10 jaar in een soortgelijke functie werkzaam.

Deborah de Lange
Assistent-relatiebeheerder
ddelange@calculations.nl


Deborah is haar carrière begonnen als (leerling-)kok, helaas bleek ze deze passie te moeten loslaten door verschillende allergieën. Ze heeft de overstap gemaakt naar een financieel-administratieve carrière, en heeft op dat gebied verschillende diploma’s behaald op MBO niveau. Afgelopen twee jaar heeft Deborah op de financiële afdeling van een assurantiekantoor gewerkt. Daarvoor is ze drie jaar werkzaam geweest op een accountantskantoor.

Mervin Hannappel
Assistent-relatiebeheerder
mhannappel@calculations.nl


Mervin is sinds januari 2018 in dienst bij Calculations. In zijn vorige functies heeft hij veel praktijkervaring opgedaan, op het gebied van het voeren van de financiële administratie. Rapportages en analyses daarvan behoorden tot zijn werkzaamheden. Door zijn praktijkervaring weet hij dat de kwaliteit van de financiële administratie erg belangrijk is, voor een optimale prestatie van het bedrijf. Mervin heeft zijn MBO 4 diploma behaald en zal binnenkort beginnen met een HBO opleiding.