Diensten

Calculations is een ambitieus accountants- en advieskantoor voor alle ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Met onze brede dienstverlening op het gebied van accountancy, administratie, belastingen en advies willen we onze cliënten op financieel-administratief gebied volledig ontzorgen. Dat doen wij met behulp van moderne technologie en een zo optimaal mogelijke inrichting van onze werkprocessen, maar ook met persoonlijke aandacht voor onze cliënten.

Ons kantoor is aangesloten bij het SRA, de Nederlandse vereniging van samenwerkende accountants- en advieskantoren. Daarnaast maken wij onderdeel uit van HLB Den Hartog Accountants & Consultants en daarmee ook van het nationale én internationale HLB-netwerk. 

De vaktechnische kwaliteit van ons werk is zeer belangrijk. We zijn constant op de hoogte van de ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied en passen dit zoveel als mogelijk toe. Calculations brengt haar klanten op de hoogte van wijzigingen in de wet- en regelgeving die voor hen van belang kunnen zijn.

Oprechte betrokkenheid bij de ondernemer en zijn bedrijf is de basis voor een goede dienstverlening van onze kant. Regelmatig contact, actief meedenken en het op de voet volgen van de resultaten en ontwikkelingen binnen de onderneming zijn de sleutelwoorden van een betrokken adviseur.