Jaarrekening

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk voor u als ondernemer. Het biedt u helder inzicht in waar uw onderneming staat. Op basis van de cijfers in de jaarrekening kunt u verantwoorde beslissingen nemen over de toekomst van de onderneming. 

Calculations kan u van dienst zijn met het samenstellen van uw jaarrekening. Wij verzamelen de benodigde gegevens, verwerken en rubriceren deze. Hieruit volgt uiteindelijk een samenvatting van de financiƫle informatie in de vorm van een jaarrekening of een andere financiƫle verantwoording. Wij stellen de jaarrekening samen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Een jaarrekening is niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar, maar ook een belangrijke basis voor het nemen van beslissingen over de toekomst van uw onderneming. Wij kennen uw business, en denken met u mee over mogelijke verbeteringen van uw bedrijfsvoering. De bespreking van de jaarrekening speelt hierbij een belangrijke rol.

Naast het samenstellen van uw jaarrekening, verzorgen wij ook de aangiften Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting en Inkomstenbelasting voor u.

Administratieve Dienstverlening

Voor u als ondernemer staat uw bedrijf centraal. Iedere dag staat u voo... >

Jaarrekening

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk voor u als ondern... >

Salarisadministratie

De verwerking van salarissen is behoorlijk complex, onder invloed van t... >

Interimwerkzaamheden

Als u wegens drukte of ziekte tijdelijk een functie moet opvullen of u... >