• Home
  • Administratieve Dienstverlening

Administratieve Dienstverlening

Voor u als ondernemer staat uw bedrijf centraal. Iedere dag staat u voor keuzes en nieuwe uitdagingen. Om hier adequaat op te kunnen reageren en de juiste beslissing te nemen, heeft u inzicht nodig in de financiële positie van uw bedrijf. De boekhouding of ruimer: de financiële administratie vormt hiervoor de basis.

Calculations neemt ondernemers de financiële administratie uit handen. We bieden daartoe verschillende mogelijkheden. U heeft als ondernemer de keuze om de financiële administratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden. U kunt bijvoorbeeld ook zelf de mutaties verwerken (online boekhouden of eigen boekhoudprogramma), waarbij we u ondersteunen in uw werkzaamheden.

Wij maken gebruik van moderne applicaties op het gebied van scan- en herkensoftware, gekoppeld aan Exact Online en onze rapportagetool VisionPlanner. Hierdoor heeft u steeds actueel inzicht in uw financiële administratie, waardoor u ook bijtijds kunt bijsturen als dat nodig is, dit draagt bij aan uw succes als ondernemer.

Administratieve Dienstverlening

Voor u als ondernemer staat uw bedrijf centraal. Iedere dag staat u voo... >

Jaarrekening

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk voor u als ondern... >

Salarisadministratie

De verwerking van salarissen is behoorlijk complex, onder invloed van t... >

Interimwerkzaamheden

Als u wegens drukte of ziekte tijdelijk een functie moet opvullen of u... >