• Home
  • Salarisadministratie

Salarisadministratie

De verwerking van salarissen is behoorlijk complex, onder invloed van toenemende en steeds veranderende regelgeving. Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om de loonverwerking deels of geheel uit te besteden. Daarmee voorkomt u mogelijke fouten, die doorgaans grote consequenties hebben en tot ongerustheid bij medewerkers kunnen leiden. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. We hebben alle expertise in huis om uw salarisadministratie zorgvuldig uit te voeren. Ook kunnen we u adviseren bij uiteenlopende HRM-vraagstukken.

NIRPA-gecertificeerde specialisten
Onze NIRPA*-gecertificeerde specialisten controleren desgewenst alle mutaties. Zodat u zeker weet dat uw salarisadministratie naadloos doorloopt conform actuele wet- en regelgeving. U heeft geen omkijken meer naar uw loonadministratie.

Op ieder moment inzage via online applicatie
Voor de salarisverwerking maken wij gebruik van webbased applicaties. Als ondernemer geeft dat u op ieder moment realtime inzage in uw personeelsinformatie. Via een beveiligde portal logt u automatisch in. Een digitaal personeelsdossier, tijdige signalen (zoals aanzegtermijn, afloop contract, jubilea, verjaardagen), een overzichtelijke registratie van verlof en ziekte, beoordelingen en opleidingen: het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden binnen onze totaaloplossingen voor uw personeelsadministratie. Ook kunt u uw medewerkers via een beveiligde portal en app toegang geven tot het informatiesysteem. In een afgescheiden deel kunnen ze een loonstrook of jaaropgave downloaden en krijgen ze inzage in relevante informatie, zoals verlofdagen.

Advies over HRM-vraagstukken
Wij zijn u desgewenst ook behulpzaam bij HRM-gerelateerde vraagstukken. We bieden u praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld het opzetten van een beoordeling- en functioneringssysteem en het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Ook kunnen we adviseren over bijvoorbeeld reorganisatieplannen of de toepasbaarheid van de cao beoordelen.

* NIRPA  staat voor borging van de kwaliteit van payroll-professionals, geregistreerd in het RSa (Register Salarisadministrateur) en het RPP (Register Payroll Professional).

Administratieve Dienstverlening

Voor u als ondernemer staat uw bedrijf centraal. Iedere dag staat u voo... >

Jaarrekening

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk voor u als ondern... >

Salarisadministratie

De verwerking van salarissen is behoorlijk complex, onder invloed van t... >

Interimwerkzaamheden

Als u wegens drukte of ziekte tijdelijk een functie moet opvullen of u... >